onsdag 16. desember 2009

Problemet er at Nordmenn tenker ikke ideologi

Problemet er at Nordmenn  tenker ikke ideologi. I Norske politiske og sosial livet , det har ikke vært noen ideologiske utfordring  på lenge. Kampen mot kommunismen (kalde krigen) har de overlat til amerikanerne.  Resultat: Nordmenn vet ikke hvordan de skal kjempe på det ideologiske plan. Faktisk er de ikke engang istand å identifisere en ideologi, og heller ikke identifisere muslimske ideologiske taler.

Den store Norske massen lurer på hva det er og hvor ligger problemet, både i Norge og verden rundt. De tenker at det er muslimer som har et problem. Ifølge folk jeg møter, muslimene er "slitsom" med sine historier om hijab, Ramadan,gjentatt  bønner , dominansen av sine kvinner, deres redsel for god vin og god skinke osv. ...

Jeg har forstått at Nordmenn tror alle muslimer har et personlig problem med alle disse tingene. Hver Nordman tror det er "harry"  å tenke begrep "folket" i forhold til samfunnet og felles skjebne. Samfunn, er det alltid andre. Og hvis de andre organiserer seg i grupper, fordi hver enkelt bærer med seg en svakhet, en manglende evne til å gjøre seg uavhengig av andre medlemmer i deres fellesskapet.

Som konklusjon, Nordmenn tror at muslimer er gal, syk, åndssvak. De aner ikke  at det muslimske samfunnet i Norge og andre steder, er en levende organisme, som har et historisk mål,utviklet teorier  som allerede har vist seg og moderne verktøy som ble lånte både i psykologi, kommunikasjon teknologi , verktøy for håndtering av mentale til massen og metoder for tvang og press. Mens den gigantiske edderkoppen strikker sitt vev tråd per tråden, ifølge en forhåndsdefinert plan, Nordmenn lurer på: Hva er det som skjer med stakkarene ?  Trenger de hjelp stakkarene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar